Avaliações de Porto Pizza Express Alkmaar

Avaliações recentes

5.0
W weijmer
22 fevereiro 2024
David
18 fevereiro 2024
Max
12 fevereiro 2024
Jaap Lakeman
11 fevereiro 2024

De bestelde pizza's calzone speciale met bolognesesaus waren voortreffelijk. Lekker en goed gevuld. Ook keurig op tijd afgeleverd door een vriendelijke bezorger. Hulde wederom. Met vriendelijke groet, Jaap Lakeman

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Car
10 fevereiro 2024

Was weer top!!!!

Wendy
8 fevereiro 2024

Heerlijk was het weer en top bezorger 👍

Wendy
8 fevereiro 2024
Ik
8 fevereiro 2024
Maud
7 fevereiro 2024

Goede smaak, vriendelijke bezorging!

Maurits
4 fevereiro 2024

Beste pizza’s uit Alkmaar :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariëtte Endel
4 fevereiro 2024

De Portofinoexpress heeft wat ons betreft de lekkerste pizza van Alkmaar. Ik had voor de 1e keer pasta met groenten echt zalig. Tip voor de Bruschettas… misschien stokbrood apart leveren want wordt heel gauw zacht.

Elmar bakker
3 fevereiro 2024

Pizzakorst was "taai" doos was erg nat ook

Esther
2 fevereiro 2024

Flinke portie. Goed van smaak. Vriendelijke bezorger.

Niels Meijer
31 janeiro 2024

De pizza was iets te snel gebakken! Was ook nat aan de onderkant en alles was een beetje verlept. Dit is niet hoe je een pizza maakt. Ben beter van jullie gewend. Qua smaak viel het mee iets te veel kruiden op de pizza. Maar als geheel toch moah een afrader. Maken jullie het de volgende keer goed?

Micha
31 janeiro 2024

Goed belegd, op tijd bezorgd, nog heet in de doos. Altijd een uitje thuis.

JvB
30 janeiro 2024

Zoals elke keer… fantastisch lekkere pizza’s en goddelijke tiramisu. Hartelijk dank, Roberto!

Debby
30 janeiro 2024

Pizza was echt goed misschien iets te vet door teveel salami De lasagne zag er op het oog echt goed uit maar qua smaal viel het wel wat tegen erg droog ook. Heb het helaas niet opgegeten. Misschien wat meer saus en minder lasagne vellen. Groetjes

A.NonIem
27 janeiro 2024

Lekker zoals altijd en op afgesproken tijdstip bezorgd.

Zoë
27 janeiro 2024

Super goede pizza’s en snel bezorgd

Max
24 janeiro 2024

Toptoptop

E.
24 janeiro 2024
Samantha
21 janeiro 2024

Was weer heerlijk😃

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
21 janeiro 2024

Heerlijke glutenvrije pizza capricciosa!!!

Fareza Arraf
20 janeiro 2024

Heerlijke pizza’s goede bezorging wat wil je nog meer? Geen fabriekspizza’s gewoon met de hand gemaakt en dat proef je❤️

M
19 janeiro 2024

Was echt heel goed (zoals gewoonlijk)

A. Noniem
19 janeiro 2024
Max
19 janeiro 2024
Hans de Jong
16 janeiro 2024

Heerlijke warme pizza’s en keurig op tijd.

Kim
15 janeiro 2024

Echt heerlijke, goed belegde pizza's, die keurig op tijd (zelfs sneller dan de aangegeven tijd) geleverd werden en echt heel warm waren. Echt top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maria
14 janeiro 2024

Heerlijke pizza's en ze waren nog goed warm gebracht door vriendelijke bezorger 🥰

Frank
14 janeiro 2024

Zoals altijd keurig op tijd en je wordt netjes gemaild wat de status van de bestelling is. Gewoon top!

T
13 janeiro 2024

Heerlijke pizza en op tijd geleverd door aardige bezorger

A.Spaans
11 janeiro 2024

Calzone speciaal is te lekker en goed! Mocht wat warmer maar absoluut de beste pizza’s van Alkmaar Bezorger kon t niet vinden, ondanks uitgebreide beschrijving Top kwaliteit

Bart
11 janeiro 2024
Laura
11 janeiro 2024

Gewoon heerlijk eten. Altijd warm en netjes bezorgd. Ik bestel regelmatig bij Portofino soms.samen met de buren , en nog geen enkele keer gebeurd dat het het wachten niet waard was. Complimenten aan alle!

Maxx
9 janeiro 2024
Mark Prinsen
9 janeiro 2024

Super lekker gegeten met z’n allen. Van jong tot oud heeft iedereen genoten. Heerlijke pasta en super lekkere pizza. Was weer top!

Borz
6 janeiro 2024

Good service n great pizzas, even better then in amsterdam, big up to the chef❤️🤝

Renske
5 janeiro 2024

Snelle levering Heerlijke pizza👌

Henk
4 janeiro 2024

Perfecte superwarme pizza,s, net klaar met douchen gelijk aanschuiven om te eten👍👍👍👍

Bart
3 janeiro 2024

Prima pizza’s

M
3 janeiro 2024

Snel bezorgd door vriendelijke bezorger en goed belegde pizza die heet was bij aankomst!

Max
3 janeiro 2024

Mjam

M
29 dezembro 2023

Er mistte een topping op mijn pizza. Even gebeld en binnen 15 minuten had ik een nieuwe ontvangen! Top.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elmar
29 dezembro 2023
B Scholtens
28 dezembro 2023

Heerlijke pizza’s!!

Miranda
28 dezembro 2023

Top

Kim
24 dezembro 2023

Jees, wat was - ie weer lekker!!!! Super goed belegd en goed warm en ook nog es bezorgd op de aangegeven tijd. Heerlijke ervaring!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

e
23 dezembro 2023

weekly order vegetarian and meaty pizzas and pastas from porto pizza and they never disappoint! delicious, very good dishes and fast delivery. absolutely recommended!

Lisette
23 dezembro 2023

Heerlijke pizza's, goed belegd. Bezorging 20 min later dan eerder aangegeven, maar keurig gebeld dat het door drukte toch wat later werd.

F.M. Terkoolt
23 dezembro 2023

Pizza was weer heerlijk maar deze keer echt doordrenkt met olie, droop van onze vingers af na het pakket van een stukje pizza. Bezorgen duurde langer maar het was ook wel echt slecht weer dus te begrijpen.

Jamie
21 dezembro 2023

Gewoon erg lekker zoals altijd en zeer vriendelijk geprijsd

Peter
21 dezembro 2023
S. Yoldas
21 dezembro 2023

Heerlijke gerechten, met zorg voorbereid. Op tijd geleverd!

Lisette
21 dezembro 2023

Het was gewoon weer heerlijk en snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Samantha
20 dezembro 2023

Wij bestellen hier vaker en het is altijd heerlijk en komt altijd warm aan ook altijd vriendelijke bezorgers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
20 dezembro 2023

Het eten was Top

e
20 dezembro 2023

your pizzas we love!

Katie
20 dezembro 2023

Wij hebben Porto Pizza Express al meerdere keren besteld. O.a diverse pasta's, pizza's, salades, bruscetta en salade. Alles is heerlijk en vers. De porties zijn ruim, het wordt netjes apart verpakt en het komt goed warm aan. Wat voor ons héél fijn is dat we ook glutenvrije pizza of pasta kunnen bestellen. Het duurt wel altijd eventjes voordat je bestelling wordt bezorgd, maar je hebt wel lekker eten!

B
15 dezembro 2023

Kwartiertje te laat bezorgd maar de pizza’s waren uitzonderlijk goed!👍

Miranda
12 dezembro 2023

Vriendelijke bezorger, heerlijk warme pizza’s en spagaat

Marian
11 dezembro 2023

Heerlijke pizza. En de Tiramisu is zo lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Мажимилян
10 dezembro 2023

Top

Hans de Jong
7 dezembro 2023

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman!

mijnen
7 dezembro 2023

Fantastisch het eten. Ik had als bezorgtijd 19.15 gevraagd. Mazzel dat ik om 18.00 thuis kwam toen werd alles bezorgd. Even iets warm gehouden in de oven voordat iedey thuis was. En zelfs toen was het eten goddelijk lekker.

Claudia
6 dezembro 2023
Brugman
3 dezembro 2023

Pizza's die rijkelijk belegd zijn en goed van smaak! Zeer tevreden Iets later dan afgesproken geleverd maar dat weegt niet op tegen de rijkelijk belegde pizza's. Dit laatste is veel belangrijker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kelly
1 dezembro 2023

Was alleen jammer dat de dozen scheef waren gehouden, dus alles zat aan 1 kant en een beetje verfrommeld, moest de pizza eerst beetje fatsoeneren voor we konden eten . Aan de smaak was niets aan te merken , was heerlijk

Schenka
30 novembro 2023

Smaak was prima, wel erg zout. Bezorging was veel later dan aangegeven en pizza was vrij koud… Jammer we zijn beter gewend

Max
30 novembro 2023

Pizza iets later bezorgd dan gewend, maar weer heerlijk!

M. Blakborn
29 novembro 2023

Super bedankt Ook namens mijn vader!

Mark Nijholt
28 novembro 2023

Eten was superlekker en prima temperatuur op de beloofde tijd bezorgd. Top met apart bakje geraspte kaas erbij.

Paul
28 novembro 2023

Pizza was snel geleverd, maar niet overal goed warm

Kees Dekkinga
27 novembro 2023

Mogge gisteren mijn bestelling ontvangen maar was niet warm maar bijna koud altijd tevreden zat ook niet in een warmte box hoop dat dit een incident is groetjes Kees.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen
26 novembro 2023

Alles perfect! Er ontbrak niets, goed warm en heerlijk van smaak! Ook op tijd bezorgd! Top!

Alie Morauw
25 novembro 2023

TOP !!!!! De lekkerste Pizza’s van Alkmaar.

Etienne Le Double
24 novembro 2023

Heerlijke pizza voor een hele eerlijke prijs

Judith
23 novembro 2023

Heerlijk

Aart Wijnhout
21 novembro 2023

Wederom heerlijke pizza's

e
19 novembro 2023

we order pizza every week from porto pizza so clearly we love them but tonights pizza was bestestest, most delicious ever.

Max
19 novembro 2023

Top pizza!

Dirk
18 novembro 2023

Heerlijk en volgens afspraak precies op tijd.

Esther
18 novembro 2023

Eigenlijk zijn we altijd heel tevreden maar dit keer was de pizza al behoorlijk afgekoeld en daardoor taai. De ingrediënten wederom vers en goed van smaak.

Lott
16 novembro 2023

Heerlijke pizza’s, waar voor je geld! Snelle bezorging!

Sander
14 novembro 2023

Weer een super lekkere pizza, bedankt!

Aart Wijnhout
14 novembro 2023

Pizza's waren heerlijk, goed belegd en nog goed heet en knapperig

Verzekeringswinkel
14 novembro 2023
Barry
13 novembro 2023

De pizza’s waren erg lekker en werden zeer vlot bezorgd.

Fleur
13 novembro 2023

Super service! Ik had zelf per ongeluk de verkeerde pizza besteld, maar deze werd keurig en snel omgeruild.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alfred
12 novembro 2023

Wederom weer een meer dan uitstekende pizza...en ook weer in een recordtempo gebracht. Alsjeblieft niets veranderen en vooral zo doorgaan!

Chantal
10 novembro 2023

Altijd kwaliteit!

Dave
6 novembro 2023

Had iets krokanter gemogen, verder was die heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R
4 novembro 2023
Ruijter
3 novembro 2023
Alex
3 novembro 2023

Weer zoals altijd zeer lekker en weer snel bezorgd👍👍

JvB
2 novembro 2023

Overheerlijk, warm bij aflevering en vriendelijke bezorger. Top Service!

Max
2 novembro 2023

Top pizza!

Jeroen
30 outubro 2023

Er zijn nogal wat pizza bezorgers in Alkmaar. Kwam op deze site terecht (zit nl lekker dichtbij huis) en het was prima geregeld; via hun eigen site besteld. Nog even contact opgenomen omdat ik de bestelling iets later wilde hebben. Geen probleem. Precies op tijd ging de bel en hadden we twee heerlijke pizza’s, een pasta en een overheerlijke lasagna. Volgende keer bestel ik weer hier!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
27 outubro 2023

Het was weer heerlijk zoals altijd en snel geleverd.

Shanyra
26 outubro 2023

was weer heerlijk zoals altijd! Super tevreden over de pasta!